Finnsteve rekrytoi! Sales Assistant (hakemukset 14.11. mennessä)

Onko sinulla kokemusta satamaoperointialasta? Kiinnostaako kuljetusala? Viihdytkö vaihtelevien työtehtävien ja kansainvälisten asiakkuuksien parissa? Haemme nyt oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa henkilöä Sales Assistant –tehtävään Finnsteve-yhtiöiden myynti- ja markkinointitiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee pääkonttorillamme Vuosaaren satamassa Helsingissä.

Toimenkuvasi tulee olemaan monipuolinen, pitäen sisällään esimerkiksi seuraavanlaisia tehtäviä:

  • päivittäiset myynti – ja hinnoittelutehtävät (mm. tarjousten työstö)
  • myynnin ja asiakaspalvelun tukitehtävät 
  • tarjousseuranta
  • asiakasrekisterin ja järjestelmien ylläpitoa
  • sähköisten kanavien (mm. www-sivut) avustavia ylläpitotehtäviä

Aiemmasta kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen toimenkuva voi mahdollisesti täydentyä myös muilla myyntiin tai markkinointiin liittyvillä tehtävillä.

Odotamme sinulta:

Sinulla on valmiudet mukautua erilaisiin tilanteisiin, erinomaiset asiakaspalvelutaidot sekä aktiivinen ja samaan aikaan järjestelmällinen ote työhön. Aiempi kokemus vastaavanlaisista monipuolisista työtehtävistä on eduksi, mutta ennen kaikkea toivomme, että olet myös innokas oppimaan uutta ja tarttumaan toimeen. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta satamaoperoinnin ja kuljetusalan parissa työskentelemisestä.
 
 Käytät lisäksi sujuvasti erilaisia IT-järjestelmiä ja omaksut helposti uusia järjestelmiä ja työskentelytapoja. Arvostamme myös joustavaa asennetta sekä kykyä hyvään yhteistyöhön konsernin eri toiminnoissa ja tehtävissä työskentelevien kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle:
 
 
Tässä tehtävässä pääset syventämään ammattitaitoasi ja vaikuttamaan monipuolisten työtehtäviesi kehittämiseen yhdessä Suomen merkittävimmistä satamaoperaattoreista. Tämän lisäksi saat meillä mukavan työyhteisön ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Finnsteve-yhtiöt on osa Finnlines-konsernia, jonka toiminta osana Grimaldi-konsernia on pitkäjänteistä ja mahdollistaa vakaan taloudellisen aseman.

Innostuitko?

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, toimi nopeasti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Manager Netta Keyriläinen, puh 050 565 6202, perjantaina 5.11.2021 klo 14-16 ja perjantaina 12.11.2021 klo 14-16. Pyydämme sinua lähettämään hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelosi englanniksi viimeistään 14.11.2021 oheisen linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi milloin olet valmis aloittamaan.