Finnsteve rekrytoi! Tuontiluovuttaja (hakemukset 16.12.2021 mennessä)

Haemme Finnsteve-yhtiöiden Asiakaspalvelu ja dokumentointi –yksikköön Vuosaaren satamaan vakituiseen työsuhteeseen Asiakasyhdyshenkilöä/tuontiluovuttajaa.

Asiakasyhdyshenkilön/tuontiluovuttajan työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi:

  • Tuontilastien luovutusdokumenttien tarkastus ja käsittely, käteisasiakkaiden laskutus
  • Tuontimanifestien käsittely järjestelmään
  • Tuontilastien saapumisilmoitusten lähettäminen varustamon järjestelmässä
  • Finnlinesin Cargo check-in toiminnot
  • Monipuoliset asiakaspalveluun liittyvät tehtävät

Odotamme sinulta:

Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta väliaikaisen varaston luovutusmenettelyistä, vahvaa tulliosaamista ja meriliikenteen tuntemusta, sekä mahdollisuutta työskennellä säännöllisesti iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös huolellisuutta, tarkkuutta ja paineensietokykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.  

Käytät sujuvasti erilaisia IT-järjestelmiä ja omaksut helposti uusia järjestelmiä ja työskentelytapoja. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden kehittyä ja syventää osaamistasi satamatoimintojen parissa yhdessä Suomen merkittävimmistä satamaoperaattoreista. Meillä saat mukavan työyhteisön ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Finnsteve-yhtiöt on osa Finnlines-konsernia, jonka toiminta osana Grimaldi-konsernia on pitkäjänteistä ja mahdollistaa vakaan taloudellisen aseman.

Innostuitko?

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, toimi nopeasti, sillä sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun mahdollisimman pian, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Aki Koskela, Manager of Forwarding, Documentation and Invoicing, puh. 050 565 6306

  • maanantaina 29.11. klo 14.30-16.30
  • torstaina 2.12. klo 11-13

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää viimeistään 16.12.2021 oheisen linkin kautta.

Finnsteve tarjoaa tehokasta purkaus- ja lastauspalvelua sekä niihin liittyviä oheispalveluja kaikille tavaraa kuljettaville yrityksille. Finnsteve on erikoistunut Helsingin ja Turun satamissa tuotettaviin säännöllisen linjaliikenteen tarvitsemiin suuryksikköpalveluihin, joita ovat esimerkiksi ahtaus, terminaalitoiminta ja depot-palvelut.

Finnsteve Oy Ab kuuluu Finnlines-konserniin, joka on Itämeren, Pohjanmeren ja Biskajanlahden johtavia rahti- ja matkustajaliikennevarustamoja. Finnlines on kansainvälinen yhtiö, joka työllistää yli 1 500 henkilöä seitsemässä maassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 484,0 miljoonaa euroa ja tulos 69,7 miljoonaa euroa.

Hakuaika alkaa: 25.11.2021 11:00 Hakuaika päättyy: 16.12.2021 23:59